Posted on July 17, 2016


14">allegra kolekcija 2014|

allegra kolekcija 2014

)

perla pin 2014 "Louis louis Vyriška Versace secret pin perla sundek 2016 Vasara 2015 secret mada allegra kolekcija 2014.

Kolekcija kreatorke Tanje Šepić prikazana je u lepom ambijentu hotela “Alfold Gyongye-Biser nizije” i u potpunosti je u skladu sa svetskimmodnim trendovima, sa akcentom na italijansku modu. Kolekciju za jesen/zimu 2013/2014 godine čini odeća za poslovne prilike, ali i nešto ležernijagarderoba. Dominiraju petrolej zelena i ciklama boja, prožete detaljima u vidu cirkona i metala. Naročito pogodna kao poslovna garderoba, novakolekcija modne kuće Allegra, prikazana u Mađarskoj, namenjena je damama koje znaju šta žele i koje su stilizovane prema prilici.. Allegra kolekcija 2014.

možete kupiti u prodavnici Camper u Beogradu – Terazije 31, kao i multibrend prodavnicamaFashion&Friends u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu..

 

 

Descrizione allegra kolekcija 2014

Po meni najlepši deo kolekcije su narukvice i satovi. Celu kolekciju možete pogledati na zvaničnom de Grisogono sajtu..

U organizaciji agencije Mikrostar Tours u banji Đoparoš, kraj mesta Orošhaza u Mađarskoj, održan je Fashion Travel, na kome je svoju novu kolekcijuprikazala modna kuća Allegra.. Allegra kolekcija 2014 acquistare on-line .

Pluta, konop, drvo i trska. Veran svojim korenima, Camper ostaje i u kolekciji proleće/leto 2014. za žene. Modeli su casual i u mediteranskom duhu u meri većoj nego i

Brend nastavlja uspešne kolaboracije u okviru linije Camper Together, pruživšio priliku njujorškoj stilistkinji Rachel Comey dapo prvi put stvori uzbudljiv novi model koji miksuje tradicionalnu zanatsku izradu sa masovnom proizvodnjom..

Moto ove kompanije je “Nadprosečan kvalitet po ispodprosečnoj ceni”, pa se Allegrini modeli mogu naći po vrlo pristupačnim cenama, a kupcisu uvek prezadovoljni kvalitetom. Radnje se nalaze širom Srbije, ali i Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Hrvatske, a van našeg regiona i uBocvani. Nova radnja Allegre nalazi se na Terazijama br.5, a u planu je i širenje na zemlje zapadne Evrope.. Allegra kolekcija 2014.

– Ono što je za nas bitno je da dobijamo pohvale da je svaka nova kolekcija još bolja od prethodne, što i jeste krajni cilj. Trudimo se da usvakom trenutku napredujemo i da se brend Allegra razvija na najbolji mogući način – rekla je ona..

Allegra kolekcija 2014 Brend Omega predstavio je novu kolekciju ženskih satova za leto 2013.. allegra d e allegra.

Na pitanje šta nas na modnoj sceni očekuje u sezoni proleće/leto 2014..

Brend Omega predstavio je novu kolekciju ženskih satova za leto 2013..

Ricetta allegra kolekcija 2014

Materijal u zakard stilu čija je osnova u boji peska sa tankim prugama u crnoj boji daje modelima koji su od njega napravljeni posebno interesantnunotu i deluje veoma elegantno. Ovaj dezen štampan je i na štofu i na providnim viskoznim materijalima koji su kombinovani na nekoliko modela. Posebnoje zanimljiva uska suknja na preklop i široka suknja sa faltama.. Allegra kolekcija 2014.

Narukvice od belog i žutog zlata ukrašene dijamantima..

Allegra kolekcija 2014 “Veoma je bitno da kreirate ambijent koji vam pruža da uživate u Majamiju: voda, nebo, zelenilo. Trebalo bi da možete udahnuti atmosferu, a kućaje sporedna stvar u odnosu na to.“, Chad Oppenheim.. allegra o allegra d.

U drugoj grupi su modeli u neutralnim tonovima: bež, pesak i roze, sa prugastim printom. Krzno sa dugom dlakom u pesak i roze boji prisutno je kaodetalj na kaputima i pončou, na bundi i prsluku, ali i kao samostalne kragne. Od krzna sa kratkom dlakom u pesak boji – ružice napravljeni su modelibunde i prsluka..

De Grisogono je brend koji jako puno ulaže u kvalitet svog nakita. Kod njih ne postoje bolje ili manje dobre kolekcije. Sav nakit mora biti vrhunski,najboji. Za izradu se koriste najkvalitetniji materjali, zlato i isključivo dijamanti u boji F ili G, VS čistoće..

Vreme je da prošetate modele iz naše sofisticirane linije Ramblas kojom preovladavaju platforme, sandale, klompe i atraktivne dvoinčnepotpetice koje pružaju dovoljnu dozu letnje elegancije i konfora.. Allegra kolekcija 2014.

Modna kuća Luna trudi se da njeni modeli ostanu prepoznatljivi i posebni, da ih kao i do sada nose  žene koje su sigurne u sebe, svesne svojhkvaliteta, koje svoju ženstvenost ne kriju, već u njoj uživaju.. allegra kolekcija 2014 acquistare on-line

Video allegra kolekcija 2014


allegra d allegra d allegra d

U prvoj grupi dominiraju kontrasti i geometrija koja je kombinovana sa jednostavnim baznim komadima pa su zato pogodni za brojne zanimljivne modnekombinacije. U ovoj grupi se nalazi materijal u Chanel stilu u bež boji, koji ima izražene detalje i dobro se kombinuje sa crnim artiklima, a  tu su imodeli za svečane prilike u bež i crnoj boji, sa štrasom. Boje koje preovladavaju u ovoj grupi su bež, pesak, bela, crna i narandžasta..

allegra d allegra 180 Modna kuća Luna novom kolekcijom jesen – zima 2013/2014 i ovoga puta je opravdala poverenje svojih vernih potrošača. Svi modeli iz nove kolekcijekreirani tako da predstavljaju odličan izbor kako za poslovne sastanke, razne svečanost, ali i za sve  neformalne prilike u kojima treba dobroizgledati. Opuštenost i udobnost i dalje u zaštitni znak svih Luninih modela. I jesenja i zimska kolekcija podeljene su u  nekoliko tematskih celina uzavisnosti od boja koje preovlađuju i vrste materijala od kojih su sašiveni modeli.. allegra kolekcija 2014 acquistare on-line .

Upravo su te niti života i ljubavi glavni motiv čitave kolekcije..

Ulaz je formiran od izduženog kubusa, koji je odvojen od bašte velikim belim zastorima, iza kojih se nalazi jezerce. Kući se pristupa krozveliki otvor, gde se odraz bazena ukršta sa vidokrugom i aktivira refleksiju i osvetljenje u prostoru, koji stvara inspirativnudobrodošlicu stanarima i gostima.. allegra kolekcija 2014 acquistare on-line .

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice i Twitter-a..

diferenca entre allegra allegra d Reklamnu  kampanju fotografisao je Jason Kibbler uz pomoć britanskog top modela i pevačice Karen Elson koja nosi niz novih modela iz ovekolekcije.. allegra allegra at tana 2011, allegra allegra mp3, allegra e allegra d.